бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

кредит до заплата

Смисълът на кредит до заплата

Има много и различни видове бързи кредити. Всеки според спецификата на условията си е предназначен за различна целева група. Повечето бързи заеми се характеризират с малкият размер на отпусканата сума. Бързият кредит до заплата е насочен към  хора, с доказан месечен доход. Да! Правилно разбирате. Трябва да имате сключен договор за трудово-правни взаимоотношения с Вашият работодател, за да можете да кандидатствате за този вид заем.

Размер на отпускания кредит до заплата.

Обикновено отпусканата сума е в размер по-малък от сумата на която ви осигуряват. Поводът за поставянето на такъв таван е, че кредитната фирма, която ще ви заеме паричните средства търси сигурност за възвръщане на сумата. Така си гарантира баланс в активността на фирмата и Ви застрахова от лоша кредитна история.

В случай, че търсите кредит с по -висока стойност от заплатата си, отново имате шанс. Тавана е препоръчителен, но не задължителен за спазване. Ако докажете, че имате допълнителен доход, който може да помогне обезпечаването на кредита, тогава няма причина да ви бъде отказана финансова помощ.

Кредитните компания водят индивидуална политика за определяне на размера на кредит до заплата. Според едни сумите варират от 50 до 1000 лв. Според други лимита на тези заеми може да достигне до 3000 лв.

Строго препоръчително е да обмислите внимателно каква сума ще изтеглите!

Кредит до заплата – какви са опциите за изплащане?

Най-добрата развръзка на всеки зает заем е връщането му в договореният срок. За съжаление понякога съдбата ни прави лоши изненади и трябва да сме готови да ги преодолеем с високо вдигната глава. Ако изпаднете в подобна ситуация и търсите начин да върнете взетата сума, всеки кредитор ще прояви разбиране и ще изготви най-подходящия погасителен план. Винаги има опции да рефинансирате. Това означава да изтеглите малко по -висока сума, с която да покриете първият заем и да ви останат дори, за след това. При рефинансирането автоматично срокът за изплащане се удължава.

Още едно решение на въпроса се явява да изплатите само лихвата по изтегленият кредит до заплата и да удължите падежната дата с един месец, до следващата заплата.

Ако имате колебание и за тази опция, може да се обърнете към кредитора си, и заедно да разсрочите заема. По този начин ще удължите периода за връщане на заема в повече вноски, но с по-малка сума пари.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq