бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Спешен кредит веднага

Како да добиете спешен кредит веднага?

Како да добиете спешен кредит веднага?

Кога се наоѓате во ситуација каде што ви е потребен спешен кредит веднага, може да се чини дека нема многу опции. Но, вистината е дека има неколку начини за добивање на кредит веднага, ако знаете каде да гледате.

Првиот начин е да се обратите до банката каде што имате отворен сметка. Ако сте добро платени и имате добра кредитна историја, банката може да ви одобри кредит веднага. Но, ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе треба да платите повисока камата или да добиете помалку пари од колку што сте планирале.

Вториот начин е да се обратите до онлајн кредитни компании.

Овие компании обично имаат помалку строги критериуми за одобрување на кредити и можат да ви одобрат кредит веднага. Но, треба да бидете внимателни кога се работи за онлајн кредитни компании, бидејќи има многу превари.

Третиот начин е да се обратите до кредитниот сојуз. Кредитните сојузи се некако слични на банките, но обично имаат помалку строги критериуми за одобрување на кредити. Овие сојузи обично имаат помалку каматни стапки од банките и можат да ви одобрат кредит веднага.

Во секој случај, кога се работи за добивање на спешен кредит веднага, треба да бидете внимателни и да проверите каматните стапки и условите на кредитот пред да го прифатите. Треба да знаете дека кредитот може да има високи каматни стапки и да може да ви донесе повеќе проблеми од кое што сте очекувале.

Кои се најбрзите начини за добивање на спешен кредит веднага?

Кои се најбрзите начини за добивање на спешен кредит веднага?

Кога сте во потрага по спешен кредит веднага, времето е од големо значење. Еве неколку начини за добивање на кредит веднага:

1. Кредитни картички – ако веќе имате кредитна картичка, може да ја искористите за добивање на кредит веднага.

Многу кредитни картички имаат опција за префрлање на пари на вашата сметка, што значи дека може да ги добиете парите веднага.

2. Пријателски кредит – ако имате пријател или роднина кој е спремен да ви помогне, може да земете кредит од нив. Ова може да биде најбрзиот начин за добивање на кредит веднага, но треба да бидете внимателни и да го вратите кредитот во договорениот рок.

3.

Онлајн кредитни компании – како што споменавме во претходниот оддел, онлајн кредитни компании можат да ви одобрат кредит веднага. Тие обично имаат брз процес на одобрување и можат да ви исплатат парите во рок од неколку часа.

4. Кредитни сојузи – кредитните сојузи можат да бидат одличен начин за добивање на кредит веднага.

Тие обично имаат помалку строги критериуми за одобрување на кредити и можат да ви исплатат парите во рок од неколку часа.

5. Банки – банките можат да бидат малку помалку брзи од другите опции, но сепак можат да ви одобрат кредит веднага. Тие обично имаат помалку каматни стапки од онлајн кредитните компании и можат да ви дадат повеќе време за враќање на кредитот.

Во секој случај, кога се работи за добивање на спешен кредит веднага, треба да бидете внимателни и да проверите условите на кредитот пред да го прифатите. Треба да знаете дека кредитот може да има високи каматни стапки и да може да ви донесе повеќе проблеми од кое што сте очекувале.

Кои се најважните критериуми за одобрување на спешен кредит веднага?

Кои се најважните критериуми за одобрување на спешен кредит веднага?

Кога се работи за добивање на спешен кредит веднага, кредитните компании и банките имаат неколку критериуми кои ги користат за одобрување на кредитот. Еве неколку од најважните критериуми:

1. Кредитна историја – кредитната историја е еден од најважните критериуми за одобрување на кредит.

Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе имате тешкотии да добиете кредит веднага.

2. Доход – вашата доход е друг важен критериум за одобрување на кредит. Кредитните компании и банките сакаат да знаат дека имате доволно доход за да го вратите кредитот.

3.

Запис во ЦРБ – записот во Централниот регистар на Бугарија е важен критериум за одобрување на кредит. Ако имате лош запис во ЦРБ, можеби ќе имате тешкотии да добиете кредит веднага.

4. Колатерал – ако имате колатерал, како на пример недвижнина или возило, може да го користите како гаранција за кредитот.

Ова може да ви помогне да добиете кредит веднага, но треба да знаете дека ако не го вратите кредитот, може да го изгубите колатералот.

5. Каматна стапка – каматната стапка е важен фактор кога се работи за одобрување на кредит. Високите каматни стапки можат да значат повеќе трошоци за вас, па затоа треба да бидете внимателни кога ги одбирате кредитните компании и банките.

Во секој случај, кога се работи за добивање на спешен кредит веднага, треба да бидете внимателни и да проверите условите на кредитот пред да го прифатите. Треба да знаете дека кредитот може да има високи каматни стапки и да може да ви донесе повеќе проблеми од кое што сте очекувале.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq