бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Потребителски кредит

Потребителски кредит – за какво най-често се използва?

Потребителски кредит е услуга, която ви дава възможност бързо и лесно да си набавите допълнителни финансови средства при нужда. За какво най-често се използва тази услуга? Голяма част от хората, прибягващи до вземане на кредит, го правят с цел стабилизиране на своите лични финанси. Кредитът може да бъде единствената възможна опция при забавяне на заплатата от страна на работодателя и неспособност за покриване на текущите разходи (за храна, битови нужди и т. н. ). Или пък при наличие на стари задължения, чийто срок за погасяване вече изтича и няма как да бъдат отлагани повече във времето.

Опцията за вземане на потребителски кредит може да бъде вярната за вас и когато искате да си набавите средства за реализиране на определена инвестиция в дома или в професионалното ви развитие. Напълно възможно е кредитът да бъде използван и за организиране на мечтаната семейна почивка или празненство. Трябва обаче да направите внимателна преценка на финансовите си възможности и да сте сигурни, че впоследствие ще можете да върнете кредита без никакъв проблем.

Потребителски кредит – какви са преимуществата на фирмите за бързи кредити?

Все по-голяма скорост по отношение на услугите за предоставяне на потребителски кредит набират фирмите за бързи кредити. Причината за това се крие в някои съществени характеристики на техните услуги. Истината е, че фирмите за бързи кредити са способни да осигурят по-голяма бързина, гъвкавост и удобство за клиента в сравнение с банките. Макар и при банковите институции напоследък да се забелязва подобрение във връзка с тези показатели, те все още си остават до някаква степен консервативни и бюрократични.

Какви преимущества при предоставяне на потребителски кредит биха могли да ви гарантират фирмите за бързи кредити? На първо място, това е бързината. При голяма част от фирмите за бързи кредити одобрението и отпускането на средствата вече стават в рамките на часове. Освен това въпросните фирми дават възможност за извършване на цялата процедура онлайн. Или казано с други думи, отпада нуждата да се разкарвате по няколко пъти до най-близките банкови клонове и да чакате продължително време по опашки и гишета.

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за потребителски кредит!

Предлагаме ви изгодни оферти за потребителски кредит, които ще отговорят в пълна степен на нуждите и очакванията ви. Максимално опростените ни процедури ви дават възможност да получите така необходимите ви средства в най-кратки срокове. Можете да кандидатствате изцяло онлайн, като за целта е необходимо единствено да попълните стандартен формуляр. Отговор ще ви бъде върнат в рамките на минути, а паричният превод по сметката ви е възможно да се осъществи още на същия ден.

Две са базовите ни оферти за потребителски кредит. Първата от тях е за своеобразен бърз кредит до заплата. При нея отпусканите суми са в диапазона от 50 до 1000 лв, а сроковете за погасяването им – от 5 до 45 дни. Има обаче потребители, на които са им нужни по-големи суми. Специално за тях сме предвидили офертата за бърз кредит на месечни вноски. Тук вече отпусканите суми са от 400 до 6000 лева, докато сроковете за погасяване – от 2 до 18 месеца.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq